-Capota sandero Dacia Sandero : Piese auto
![]() |
|
|||||||
| Īnregistrare | Īntrebări frecvente | Lista de Membri | Calendar | Marcheaza Forumurile ca Citite |
| Dacia Sandero : Piese auto Piese Dacia Sandero : placa si disc ambreiaj Sandero , curea si role distributie Sandero , radiator apa Sandero , compresor ac Sandero , condensor ac Sandero , disc frana Sandero , caseta directie Sandero , pompa inject Sandero ,pompa apa Sandero , geam oglinda logan brat bascula fata Sandero , bieleta directie Sandero , bieleta antiruliu Sandero , electro ventilator Sandero , far Sandero , lampa stop Sandero , bara protectie Sandero |
| Attention Visitor: |
| You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de Afisare |
|
|
#1 |
|
"Sandel" Avansat
![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 01-06-09
Motorizare : 1.4 MPI
Varsta: 24
Posturi: 150
|
stie cineva unde se pot afla preturile pentru diverse componente ale caroseriei ? de exemplu ce pret are o capota ? am avut un mic incident si este sifonata in partea stanga langa far,se poate si repara insa ma intereseaza cat costa una noua.
|
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 06-27-08
Motorizare : 1,4 75
Varsta: 25
Posturi: 1,369
|
hai nu mai fi-ti rai. ca toata lumea intai intreaba si apoi cauta; si compara rezultatele. sincer eu zic sa dai un mail la un dealer auto. de preferat la cel de la care ai luat masina. cauta pe net adresa de mail si le pui intrebarea. in 2-3 ore primesti rezultatul.(daca sunt de treaba).
p.s. lasati rautatile ca...VINE CRACIUNUL!!!
|
|
|
#3 |
|
"Sandel" Avansat
|
@ Spanu , multumesc. m-am gandit ca undeva la dealer pot intreba de preturi,insa credeam ca se gasesc si pe net site-uri cu piese si preturi deasemenea.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 06-27-08
Motorizare : 1,4 75
Varsta: 25
Posturi: 1,369
|
beny@ din pacate nu stiu nici un site. dar daca aflii posteaza-l. nu de alta dar vreau si eu piese pentru stepway (praguri si toate plasticele)
|
|
|
#5 |
|
"Sandel" Avansat
|
am gasit un pret orientativ de 744 pentru capota. http://www.pieselogan.ro/listare-pro...20SANDERO.html
mai sunt si alte elemente de caroserie pentru cei interesati http://www.pieselogan.ro/listare-sub...a-sandero.html |
|
|
|
|
|
#6 |
|
"Sandel" Junior
![]() ![]() Data inscrierii: 11-30-08
Motorizare : 1.4
Posturi: 148
|