-Capacul din carton de la portbagaj Dacia Sandero : Probleme Tehnice
![]() |
|
|||||||
| Īnregistrare | Īntrebări frecvente | Lista de Membri | Calendar | Marcheaza Forumurile ca Citite |
| Dacia Sandero : Probleme Tehnice Probleme tehnice Dacia Sandero.Probleme motor Sandero,probleme cutie viteze Sandero,probleme ambreiaj Sandero,probleme frana Sandero,probleme bord Sandero |
| Attention Visitor: |
| You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de Afisare |
|
|
#1 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 06-27-08
Motorizare : 1,4 75
Varsta: 26
Posturi: 1,487
|
Inca o problema. capacul din carton de la portbagaj(cel care culiseaza odata cu hayonul s-a "indoit". adica s-a lasat de mijloc in jos.mi-a ramas un spatiu de aproape 1 cm in fiecare parte. cum il indreptam? ma gandeam la o tija metalica prinsa pe dedesubt. Astept sugestii.
|
|
|
|
|
#2 |
|
"Sandel" de 5 stele
Motorizare : LuMPI
Varsta: 33
Posturi: 865
|
Da,aceasi problema am si eu,s-a lasat pe mijloc...nu se vede de fapt,doar la luftul aparut la margini. Exact la faza cu tija m-am gandit si eu,dar problema cu asta e ca si-ar face treaba mai bine daca ar veni deasupra,nu dedesubt. Si ar fi urat...alta problema ar fi ca ar trebui sa fie lipit de "cartonul" ala si suprafata nu prea e plana. Ne mai gandim...
|
|
|
#3 |
|
"Sandel" de 5 stele
Motorizare : 1,4 75
Varsta: 26
Posturi: 1,487
|
am masurat. sunt exact 90 de cm. sub capac e un loc care teoretic ar trebui sa gazduiasca o tija(care lipseste). m-am gandit si la o bucata din lemn sau o plinta de parchet vopsita in negru. e cam tiganie dar sper sa functioneze.
p.s. daca voi folosi o plinta de parchet acesta se va indoi?(am vazut la un logan prelungire de bara facuta din plinta.
|