-Capace roata Dacia Sandero : Piese auto
![]() |
|
|||||||
| Īnregistrare | Īntrebări frecvente | Lista de Membri | Calendar | Marcheaza Forumurile ca Citite |
| Dacia Sandero : Piese auto Piese Dacia Sandero : placa si disc ambreiaj Sandero , curea si role distributie Sandero , radiator apa Sandero , compresor ac Sandero , condensor ac Sandero , disc frana Sandero , caseta directie Sandero , pompa inject Sandero ,pompa apa Sandero , geam oglinda logan brat bascula fata Sandero , bieleta directie Sandero , bieleta antiruliu Sandero , electro ventilator Sandero , far Sandero , lampa stop Sandero , bara protectie Sandero |
| Attention Visitor: |
| You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de Afisare |
|
|
#1 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 01-30-09
Motorizare : 1.6 90cp
Posturi: 13
|
am avut o problema si doresc sa achizitionez niste capace dacia sandero , in bucuresti dar nu prea am gasit . stie cineva , multumesc anticipat.
|
|
|
|
|
|
|
|
#5 | |||||||||||||||||||||||||||
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 06-23-08
Motorizare : 1.4 mpi 75cp
Varsta: 46
Posturi: 1,081
|
|
|||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|||||||||||||||||||||||||||
|
|
#6 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 01-30-09
Motorizare : 1.6 90cp
Posturi: 13
|
nu , eu vreau sa fie cele originale de pe sandero ca sa inlocuiesc un capac stricat tot de pe un sandero , bordurile ce sa le faci
am mai indoit si janta bine ca e din tabla si nu costa mult sa o fac . |
|
|
|
|
|
#7 |
|
"Sandel" Fidel
![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 10-22-08
Motorizare : 1.6mpi
Varsta: 33
Posturi: 295
|
Iti dau si eu o idee...uitate pe "My ride", pune ochii pe cineva care si-a schimbat jentile sau capacele (dar care aceiasi versiune de sandero ca tine) si zic eu ca va intelegeti. El scapa de niste capace pe care u le foloseste...tu iti rezolvi problema...etc.
Sau daca tot vrei musai de dacia....ofera si tu un set de capace la schimb cu cele originale...imposibil sa nu fie cineva care sa vrea "altceva" decat cele originale. In ambele variante iesi mai ieftin ca la dealer. Bafta! ps. eu o sa am laureate si o sa ii schimb capacele imediat ce imi revin cu finantele (estimez ca pana in sfarsitul anului)
|