-Capace Jante si anvelope Sandero
![]() |
|
|||||||
| Īnregistrare | Īntrebări frecvente | Lista de Membri | Calendar | Marcheaza Forumurile ca Citite |
| Jante si anvelope Sandero Jante dacia Sandero OZ,BBS,AEZ,ALLESIO,BORBET,DEZENT,DOTZ,ENZO,EXCITE,WOLFRACE Tires PIRELLI,MICHELIN. |
| Attention Visitor: |
| You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de Afisare |
|
|
#1 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 07-15-08
Motorizare : 1.6
Posturi: 64
|
Salut.
Sper ca am deschis bine discutia aici. Au ceva special capacele de Sandero fata de cele de Logan? De ce spun asta? Pentru ca mi-au fost furate toate 4 si am mai vazut acelasi lucru la alte 2-3 masini din zona in care stau. Ce-i drept, nu erau prinse cu inele de plastic si masina era proaspat spalata. In al doilea rand, am vazut ca unele originale sunt in jur de 180 RON, asa ca parca n-as da atati bani ca sa mi le fure iar. O sa-mi iau altele "no name", dar mai ieftine. Imi puteti recomanda ceva? Merci |
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 06-27-08
Motorizare : 1,4 75
Varsta: 26
Posturi: 1,487
|
cauta la magazine ca trebuie sa gasesti aceleasi capace la un pret de 10 lei bucata. eu am vazut de logan cu 35 setul. supa ce am dat la dealer 30 pe unu singur.
|
|
|
#5 |
|
Super Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 05-24-07
Motorizare : saispevolti/empetrei
Varsta: 33
Posturi: 947
Rep Power: 12 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [Super Moderator]
|
avand aceleasi roti, e evident, cred, pt toata lumea, ca din punct de vedere tehnic merg capace de logan pe sandero si invers. totul depinde de gustul omului, daca i se pare sau nu ca "alealalte" dau mai bine pe masina.
|