-Becuri faza scurta/lunga standard Intrebari frecvente
![]() |
|
|||||||
| Īnregistrare | Īntrebări frecvente | Lista de Membri | Calendar | Marcheaza Forumurile ca Citite |
| Intrebari frecvente Dacia Sandero : Cum fac sa ....? Cat costa sa ....? Unde gasesc ....? si alte asemenea intrebari |
| Attention Visitor: |
| You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de Afisare |
|
|
#1 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 04-08-10
Motorizare : 1.4 mpi
Posturi: 1
|
Salutare tuturor
Sunt posesorul unui sandero 1.4 laureat si doresc sa stiu ce putere (W) au becurile cu care vine echipata masina din fabrica. Doresc sa imi pun niste halogene cu lumina albastra si vreau sa stiu de care sa cumpar de 35 W sau 55 W? Va multumesc |
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 03-10-09
Motorizare : 1.4 MPI
Posturi: 35
|
nu-ti recomand sa-ti pui culoarea albastra pt ca cei de la politie te vor oprii...si o s-o patesti...nu mai dau voie la nici o culoare a farurilor doar cea care este omologata...am prieteni care au ramas fara talon din cauza asta asa ca nu-ti recomand
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 06-27-08
Motorizare : LuMPI
Varsta: 33
Posturi: 820
|
Hm...cred ca trebuie sa detaliem si aspectul asta putin.Culoarea becului nu are nici o importanta.Importanta este culoarea luminii pe care o da. Daca nu ma insel,se recomanda becurile care au spectrul luminii intre 3000-8000 Kelvin. Mie personal imi plac cele de 6000.Dau lumina cu usoara tenta albastruie,sunt mai odihnitoare pentru ochi si nu deranjeaza nici pe cei de pe contrasens.
Se poate contesta ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Super Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 05-24-07
Motorizare : saispevolti/empetrei
Varsta: 33
Posturi: 947
Rep Power: 12 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [Super Moderator]
|
pe ploaie, esti "fiul ploii" cu becurile cu tenta albastruie. lumina galbena e cea mai potrivita pentru ploaie/ceata. pe timp frumos, insa, alb-glacier "rulez". si ca si o "confirmare" a ceea ce-au spus unii colegi inaintea mea, becurile sunt de 12V - 55/60W, soclu H4. iti recomand trifa sau osram. nu balegile alea de imita xenon, ca nu exista becuri xenon cu filament, doar cateva hibride chinezesti nereusite.
|