-Baterie fara intretinere Sandero Dacia Sandero : Probleme Tehnice
![]() |
|
|||||||
| Īnregistrare | Īntrebări frecvente | Lista de Membri | Calendar | Marcheaza Forumurile ca Citite |
| Dacia Sandero : Probleme Tehnice Probleme tehnice Dacia Sandero.Probleme motor Sandero,probleme cutie viteze Sandero,probleme ambreiaj Sandero,probleme frana Sandero,probleme bord Sandero |
| Attention Visitor: |
| You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de Afisare |
|
|
#1 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 02-09-10
Motorizare : 1400
Posturi: 56
|
daca v-a lasat bateria de Sandero originala,va arat eu cum se incarca.
Pe mine m-a lasat pt ca la service mi-au tras firele de la alternator si au uitat sa mi le puna inapoi.jenant! http://www.youtube.com/watch?v=OPiPajuTKUk |
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
"Sandel" Fidel
![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 04-21-09
Motorizare : 0.0
Posturi: 286
|
Mda ....am ramas fara baterie. Complet. Vine un coleg loganist sa ma ajute.
Banuiesc totusi ca incarcarea e o solutie de moment...si vine iarna ...si ...o sa am nevoie de o baterie noua ? In ce costuri ma arunca oare ? |
|
|
|
|
|
#5 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 04-28-08
Motorizare : by 1390cc
Varsta: 31
Posturi: 983
|
Un Rombat de 60Ah o fi pe la vreo 250 ron
ps. nu recomand mai mica de 60Ah...personal prefer sa dau cateva zeci de lei 20-30 ron in plus si sa fie de minim 60Ah...amperajul mare, face minuni iarna ![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
"Sandel" Fidel
![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 04-21-09
Motorizare : 0.0
Posturi: 286
|
Multumesc pt sfaturi. Sunt importante pt un nepriceput. Pardon, nepriceputa.
![]() Momentan m-a ajutat colegul gheorgngv, dar sunt constienta ca e in coma bateria. Numai ca ma nedumereste perioada scurta de viata a bateriei originale, deci nici macar 3 ani .... Last edited by Sand'dana : 16th October 2011 at 19:07 |
|
|
|
|
|
#9 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 03-29-10
Motorizare : 1.4
Varsta: 47
Posturi: 91
|
O baterie cand cade cade. Se inlocuieste, cu incarcarea nu merge pentru mult timp. Recomand Premiere de la Rombat 70Ah. 300 Lei cu baterie la schimb. Intra bine in compartimetul de la Sandero.
|
|
|
|