-bara de torsiune 1.6 MPI 90 CP
![]() |
|
|||||||
| Īnregistrare | Īntrebări frecvente | Lista de Membri | Calendar | Marcheaza Forumurile ca Citite |
| Attention Visitor: |
| You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de Afisare |
|
|
#1 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 10-29-10
Motorizare : 1.6 mpi
Posturi: 3
|
Buna ziua,
Detin Sandero Prestige 1.6 mpi achizitionata in 19 sept 2009. Am descoperit ca masina mea nu are bara de torsiune, este posibil? de la service mi s-a comunicat ca modelul acesta al meu nu are asa ceva...pt mine, destul de greu de crezut. s-au fabricat intr-adevar serii de Sandero fara bara de torsiune? la modelul "full options"??? masina mea a fost lovita dreapta fata, schimbindumi-se aripa, port fuzeta si amortizorul...de atunci troncane in curbe denivelate si am vibratii in volan. am fost la service si mi-au "rezolvat" problema fara prea mult success. cu aceasta ocazie am "descoperit" lipsa barei de torsiune...atunci mi s-a spus ca modelul meu (vezi Doamne) nu ar fi fost prevazut din fabrica cu piesa in discutie. rog asistenta ps: e posibil sa-mi acizitionez si sa-mi montez aceasta piesa sau nu e recomandat? multumesc |
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 06-27-08
Motorizare : 1,4 75
Varsta: 26
Posturi: 1,487
|
daca tot ai deschis inca un thread. eu nu iti recomand sa o montezi. mai ales ca ai neplaceri cu masina. de curand am fost in service in lagatura cu o bataie groaznica (de ca re nu pot sa scap) si mi-au spus ca ar trebui sa imi dea bara stabilizatoare jos ca nu aveam voie sa o montez si ca modelul meu nu e prevazut. si e posibil sa troncane de la bara stabilizatoare...va las pe voi sa comentati mai departe.
in schimb bara influenteaza intr-o mica-mare masura (in functie de stilul de condus) tinuta de drum a masinii.
|
|
|
#4 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 10-29-10
Motorizare : 1.6 mpi
Posturi: 3
|
scuze ca am deschis un nou thread...sint nou pe site si ma descurc mai greu cu interfata...
eu nici acum nu stiu daca masina mea a avut sau nu bara din asta...cert este ca de cind am scos-o din service merge dupa cum am spus (adik troncane in curbe denivelate + vibratii in volan in curbe denivelate). deci tre' sa aflu dc am avut asa ceva montat si dupa aceea sa iau o decizie de montare sau nu (pareri impartite). pe de alta parte imi poate confirma cineva 100% ca amortizoarele de Sandero Prestige 1.6 mpi tre' sa fie cu gaz? pt ca acum (dupa reparatia casco facuta de service dacia) am amortizoare (pe fata cel putin) cu ulei. oare m-au "facut"? tnks |
|
|
|