-Avarii aprinse la marsarier Dacia Sandero
![]() |
|
|||||||
| Īnregistrare | Īntrebări frecvente | Lista de Membri | Calendar | Marcheaza Forumurile ca Citite |
| Dacia Sandero by Renault |
| Attention Visitor: |
| You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de Afisare |
|
|
#1 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 11-25-08
Motorizare : 1.6 MPI
Posturi: 1,441
|
De ce anume ar fi nevoie ca in momentul in care se selecteaza treapta de marsarier sa se aprinda automat avariile ?
Ma gandesc ca ii ceva sistem similar cu cel care piuie cand se da in marsarier. |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Super Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 05-24-07
Motorizare : saispevolti/empetrei
Varsta: 33
Posturi: 947
Rep Power: 12 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [Super Moderator]
|
vezi ca au facut baietii pe loganclub montajul. in principiu iti trebuie un releu comandat de sonda de marsarier si contactele lui le pui sa sunteze butonul de avarii din bord. adica sa "apese" releul butonul in locul tau cand cuplezi marsarierul.
|
|
|
#3 |
|
"Sandel" de 5 stele
|
Banuiesc ca montarea releului nu afecteaza cu ceva garantia.
Sau se incadreaza ca si alarma la partea electrica si in caz ca se demonstreaza... |
|
|
|
|
|
#5 |
|
"Sandel" de 5 stele
|
Da, foarte adevarat, ce-i in mana (deget) nu-i minciuna.
Oricum trebuie schimbata viteza in R deci mana ii cam tot pe acolo. Eram dornic sa stiu cam ce solutii ar fi. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 06-23-08
Motorizare : 1.4 mpi 75cp
Varsta: 46
Posturi: 1,081
|
Nu am vazut thread-ul pe loganclub dar ce spune Seba ar fi corect, de fapt cred trebuie pus decat un simplu releu pe firul care merge in spate la marsarier, daca nu ma insel este de culoare verde, iar capetele contactului releului puse in paralel pe comutatorul de avarie. Acum nu stiu cam arata comutatorul de avarii in interior dar presupun ca este ca orice comutator. Sa nu radeti de desenul meu pt ca l-am facut in graba
. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Super Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 05-24-07
Motorizare : saispevolti/empetrei
Varsta: 33
Posturi: 947
Rep Power: 12 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [Super Moderator]
|
in loc de intrerupatorul de jos trebuia simbolizat un bec (cele 4 lumini de avarie) si schema era corecta. asa, ai luat doar 9, nu 10
![]() garantie se pierde pt orice modificare neautorizata. deci cei care vreti chitibusuri la masina, adio garantie. daca aveti rabdare cititi aici cum se face.
|
|
|
#8 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 06-23-08
Motorizare : 1.4 mpi 75cp
Varsta: 46
Posturi: 1,081
|
Este bun si 9
. Am citit ceva pana la schema lui bogidan 21 este o alta varianta, adica sa dai minus pe pinul 8. Cred ca cunoste mai bine costructia comutatorului de avarii, cu un singur fir de minus poti alimenta si bobina releului si unul din capetele contactului releului iar cu celalalt capat al contactului releului sa te conectezi la pinul 8, pare (; o varianta mai buna decat sa conectezi in paralel contactul releului pe contactul de avarii, economisesti un fir . |
|
|
|
|
|
#9 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 07-26-08
Motorizare : 1.6 mpi
Posturi: 60
|
Eu am asa ceva pe masina dar a fost optiune la alarma.Este folositoare chestia asta.Nu mai trebuie sa mai apesi pe buton,sa dai in marsalier apoi sa bagi iar in viteza iar sa apesi butonul.Mai ales daca este un taran care iti da clacxon de te inebuneste si trebuie sa te misti repede.
|
|
|
|
#10 |
|
"Sandel" de 5 stele
|
Asa ma gandeam si eu sa atasez ceva la alarma insa deocamdata nu am gasit un astfel de modul.
Da, este destul de folositor si de convenabil. Foarte adevarat ca te scuteste de cateva operatii in manevrarea cu spatele si apoi cu fata. |
|
|
|