-Aparatoare de noroi Dacia Sandero : Piese auto
![]() |
|
|||||||
| Īnregistrare | Īntrebări frecvente | Lista de Membri | Calendar | Marcheaza Forumurile ca Citite |
| Dacia Sandero : Piese auto Piese Dacia Sandero : placa si disc ambreiaj Sandero , curea si role distributie Sandero , radiator apa Sandero , compresor ac Sandero , condensor ac Sandero , disc frana Sandero , caseta directie Sandero , pompa inject Sandero ,pompa apa Sandero , geam oglinda logan brat bascula fata Sandero , bieleta directie Sandero , bieleta antiruliu Sandero , electro ventilator Sandero , far Sandero , lampa stop Sandero , bara protectie Sandero |
| Attention Visitor: |
| You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de Afisare |
|
|
#1 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 10-29-11
Motorizare : 1.6
Varsta: 26
Posturi: 78
|
Salut,
As dori sa stiu si eu cat m-ar costa un set de aparatoare de noroi pt spate ; am obs ca masina a venit fara ceea ce e un lucru curios dar fie . S-or potrivi si unele de pe logan ? sincer nu as vrea sa mi bata obrazul cel care e in spate acum ca vine si iarna si o sa se arunce ba cu sare ba cu nisip Ms |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
"Sandel" Junior
![]() ![]() Data inscrierii: 10-17-10
Motorizare : 1.2 16V empei
Posturi: 110
|
La reprezentanta Dacia am dat 80lei pe aparatori noroi fata-spate originale Sandero, iar montajul a fost gratuit. Acest lucru se intampla chiar acum un an cand am luat masina, acum nu stiu ce se mai intampla.
Din cate stiu se potrivesc si cele de Logan pe fata, insa pe spate vor sta umpic tensionate. Citeam pe forum mai demult ca in alte zone ale tarii costau mult mai mult aparatorile(tot in reteaua marcii),ceea ce inseamna ca exista dealeri si mai scumpi ca Verbita Arad, nu ca ar fii foarte ieftin acesta(am dat 170lei pe covoare interioare tip tavita si 64lei este un filtru habitaclu)
|
|
|
#3 | |||||||||||||||||||||||||||
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 10-29-11
Motorizare : 1.6
Varsta: 26
Posturi: 78
|
|
|||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|||||||||||||||||||||||||||
|
|
#4 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 01-03-12
Motorizare : 1.4 top speed mach 5
Varsta: 41
Posturi: 55
|
eu la logan am dat 50 de lei pe set , sunt foarte elastice , si se muleaza perfect , ce-i drept ... nu's de origine , dar sunt foarte multumit de ele , se comercializeaza intr-o cutie galbena cu ornamentele de la gurile de aer "cadou"
|
|
|
|