-Anunt Important! Dacia Sandero
![]() |
|
|||||||
| Īnregistrare | Īntrebări frecvente | Lista de Membri | Calendar | Marcheaza Forumurile ca Citite |
| Dacia Sandero by Renault |
| Attention Visitor: |
| You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de Afisare |
|
|
#1 |
|
Super Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 02-05-08
Motorizare : 1,4 MPI
Posturi: 820
|
Ca urmare a succesului imens de pe piata germana, si a faptului ca productia nu poate tine pasul cu cererea, Dacia S.A. a hotarat sa retraga toate exemplarele de Sandero vandute in Romania. Proprietarilor li se vor restitui o parte din bani (50%), iar masinile, dupa o sumara cosmetizare vor fi trimise in Germania pentru a fi revandute.
Dacia vrea sa isi ceara scuze pentru neplacerile produse, dar este singura solutie de a scapa de criza. Toti posesorii de Sandero sunt asteptati la cel mai apropiat dealer. |
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 09-15-08
Motorizare : 1.6 MPI
Posturi: 637
|
...iar din partea naşului 10.000 de euroi şi un costumaş pentru ăla micu', foarte muţumit, să traiască!!!
![]()
|
|
|
#5 |
|
Super Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 05-24-07
Motorizare : saispevolti/empetrei
Varsta: 33
Posturi: 947
Rep Power: 12 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [Super Moderator]
|
da, am auzit ca le da jumate din bani si un logan full, pe motiv ca loganul e mai urat
![]()
|
|
|
#8 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 11-25-08
Posturi: 1,493
|
Mai, adevarul ii ca umorul trebuie sa existe la orice varsta si mai ales pe timp de criza.
Daca si umorul ni-l pierdem sau ni-l inchidem ca mdeah suntem mai inaintati in varsta ii cam bai. Stefan eu te felicit pe initiativa ! |
|
|
|
|
|
#9 | |||||||||||||||||||||||||||
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 06-23-08
Motorizare : 1.4 mpi 75cp
Varsta: 46
Posturi: 1,082
|
![]() |
|||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|||||||||||||||||||||||||||
|
|
#12 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 07-04-08
Varsta: 32
Posturi: 432
|
Dacia a lanasat incepand de azi 25.06.2009 campania porti deschise pentru Sandero Stepway, pentru Sandero 1.2 16V si Logan MCV, Prestige
Campania porti deschise Dacia se desfasoara in perioada 25.06.2009 - 28.06.2009 http://www.dacia.ro/ http://www.daciagroup.com/ultima-ora...logan-mcv.html http://www.dacia.ro/#/despre-noi/nou...-deschise.html Magazin online Dacia http://www.dacia-merchandising.ro/ Last edited by angelblack : 25th June 2009 at 08:55 Motiv: Automerged Doublepost |
|
|
|
|
|
#14 |
|
"Sandel" Fidel
![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 10-22-08
Motorizare : 1.6mpi
Varsta: 33
Posturi: 295
|
Eu unu am comandat la dealer 4 masinute d'atea de 7 lei si dupa 2 saptamani au venit doar 2 si ambele diferite de ceea ce am cerut:
(de ex. in loc de MCV-bleumarin a venit VAN-salvare)... Deci chiar nu mai imi trebuie....desi mi-ar fi placut. Bafta.
|
|
|
#15 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 11-25-08
Posturi: 1,493
|
Mda...Romania.
Mai mult sincer, nu am ce zice. Ar fi frumos si cand comanzi si platesti un Sandero varianta Sandero sa primesti Sandero Prestige in acelasi pret ![]() Ah, defapt nu ca astea au din start preturi diferite. La machete erau la acelasi pret asa ca si-au permis ![]() |
|
|
|