-Antigel Dacia Sandero : Intretinere
![]() |
|
|||||||
| Īnregistrare | Īntrebări frecvente | Lista de Membri | Calendar | Marcheaza Forumurile ca Citite |
| Dacia Sandero : Intretinere Totul despre intretinerea Daciei Sandero. Uleiuri sandero, filtre sandero, placute de frana sandero,consumabile sandero etc. |
| Attention Visitor: |
| You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de Afisare |
|
|
#2 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 07-21-08
Motorizare : 1.4 Mpi
Posturi: 432
|
Salut,
o data ce este masina noua, nu ar trebui sa-i lipseasca nimic. Eu cred ca are ![]() Daca deschizi capota si te uiti intr-un borcanas alb se vede ceva galben(spre verde) parca , nu mai stiu sigur , oricum cand am ridicat masina de la dealer nu ma informat de lipsa antigelului, intr-un cuvant eu cred ca da are antigel. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 07-28-08
Motorizare : 1,4 MPI
Posturi: 12
|
Eu zic ca ar bine sa va intrebati dealerul totusi, si asta inainte de anotimpul rece. Nu cred ca daca va prezentati cu blocul motor spart pe motiv de lipsa antigel o sa va acopere garantia...
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 07-21-08
Motorizare : 1.4 Mpi
Posturi: 432
|
Dealerul de unde am ridicat masina a spus "Sa nu umblati la nimic la motor sa completati ceva sau sa il spalati aveti voie sa completati numai lichidul de stropit parbrizul"
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 06-23-08
Motorizare : 1.4 mpi 75cp
Varsta: 46
Posturi: 1,081
|
Slabut dealarul, cind ati luat masina ar fi trebuit sa va spuna. Da are antigel si este de f buna calitate, de fapt uleiul de motor, antigelul, lichidul parbriz sunt de f buna calitate, o sa vedeti o schimbare cind o sa puneti alt lichid pt parbriz.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Super Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 02-05-08
Motorizare : 1,4 MPI
Posturi: 820
|
Dap. Am vazut azi schimbare cand am pus alt lichid de parbriz. Numa ca schimbarea e invers: inainte imi lasa niste dare pe parbriz, acum lichidul asta de parbriz spala perfect - e adevarat ca am luat d-ala scump.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
"Sandel" Junior
![]() ![]() Data inscrierii: 03-16-08
Motorizare : 1.4 MPI
Posturi: 104
|
Intrebare de incepator, lichidul de parbriz, care este pus din fabrica, se inlocuieste la venirea iernii? Daca da, pe unde se goleste vechiul lichid?
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
"Sandel" Junior
![]() ![]() Data inscrierii: 03-16-08
Posturi: 104
|
Nu am obiceiul sa fac misto de cineva. Ma gandeam daca exista o metoda sa-l golesti mai rapid si sa nu faci balta in fata parbrizului.
Am zis de la inceput ca sunt incepator total, nu am mai avut masina si forumul era singura sursa de a afla ceea ce nu stiu. Last edited by Seba : 23rd April 2009 at 11:11 |
|
|
|
|
|
#12 |
|
"Sandel" Avansat
![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 01-06-09
Varsta: 24
Posturi: 150
|
daca a scazut nivelul antigelului pot sa-l completez eu sau si pentru aia trebuie sa ajung in service ? adica daca mai pun si-ar putea da seama ca are alta compozitie ? imi amintesc ca mi s-a spus sa ma uit la nivelul lichidelor,dar in afara de uleiul de motor si cel pt servo am uitat de antigel ce-a mai zis,daca poate sau nu fi completat de mine. ca la celelalte stiu ca n-am voie
![]() dupa 9800 de km se cam apropie de minim...chiar, cum e faza cu antigelul asta? de ce se consuma? adica se evapora sau se poate sa piarda pe undeva,ma refer in timp in conditii normale Last edited by beny : 12th January 2009 at 01:48 |
|
|
|
|
|
#13 |
|
"Sandel" de 5 stele
|
Este posibil orice, sal pierzi, sa se evapore sau sa fie scazut din cauza temperaturii de afara. De completat cu antigel nu vad sa fie vreo problema in schimb cu uleiul de motor da, ar trebuii completat cu acelasi tip de ulei.
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
"Sandel" Avansat
![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 01-06-09
Varsta: 24
Posturi: 150
|
Multumesc . m-am mai linistit . mi-e urat sa trec pe la service ar fi prima data si la ce pareri am auzit ... nu stiu ce sa cred. am avut o data o tentativa si mi-au spus ca trebuie programare,la dacoserv-militari,ca de acolo am luat si masina . deci antigelul pare sa fie ok,nu chiar ok ca-i mai putin,ci doar ca pot sa-l completez. la ulei nu mai bag :| indiferent cat ar fi de putin,stiu si eu ca nu se pune decat tot de acelasi tip,dar preferabil este sa nu fie nevoie sa fie completat. sper k nu am fost offtopic. ms inca o data
nu mai raspunde cu "quote" cand raspunzi la ultimul post. foloseste "quick reply" sau "post reply"! Last edited by Seba : 13th January 2009 at 15:13 |
|
|
|
|
|
#15 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 09-07-08
Motorizare : 1.4 mpi
Posturi: 616
|
sincer, eu am deschis capota de 2 ori si atunci doar m-am uitat asa aiurea. La vara o duc la revizie si daca e vreo problema, nu au decat sa o rezolve ei..e in garantie.
|
|
|
|
|
|
#16 | |||||||||||||||||||||||||||
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 07-29-08
Motorizare : 1,6 MPI
Varsta: 33
Posturi: 25
|
|
|||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|||||||||||||||||||||||||||
|
|
#17 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 03-16-09
Posturi: 66
|
Daca umblati sa puneti antigel lasati sa se raceasca lichidul din borcanas ca se incalzeste foarte tare,eu am completat la antigel pentru ca unui destept de la service i s-a parut ca aude{un fasait}si a deschis capacul si nu l-a inchis bine si a dat un pic pe langa,mare grija cand umblati si cand il strangeti.
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 11-25-08
Motorizare : 1.6 MPI
Posturi: 1,439
|
Avand in vedere ca vine sezonul cald este recomandat ca antigelul sa fie schimbat cu unul mai perfomant ?
Ma gandesc ca la: - AC-ul ON - Oras bara la bara - Temperaturi de peste 30 de grade Celsius Ar ajuta un lichid mai performant in instalatie care sa asigure o racire mai rapida si sa nu fie necesara racirea prin aportul termocuplei. |
|
|
|
|
|
#19 |
|
"Sandel" de 5 stele
|
Dupa cate stiu probleme cu antigelul pot apare la temperaturi joase nu la cele ridicate, iar pregatirea se face la intrarea in iarna nu la intrarea in vara. Oricum la niciunul dintre noi antigelul nu are mai mult de un an pentru a ne face griji in privinta calitatii acestuia.
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 06-27-08
Motorizare : 1,4 75
Varsta: 25
Posturi: 1,369
|
daca aveti bani schimbati oamenilor antigelul la 1-2 saptamani. aveti grija ca si rotile se sparg daca nu inlocuiti aerul la fiecare 3 luni.
la astfel de intrebari va dau si astfel de raspunsuri. ![]()
|