-Antifonare Prestige Intrebari frecvente
![]() |
|
|||||||
| Īnregistrare | Īntrebări frecvente | Lista de Membri | Calendar | Marcheaza Forumurile ca Citite |
| Intrebari frecvente Dacia Sandero : Cum fac sa ....? Cat costa sa ....? Unde gasesc ....? si alte asemenea intrebari |
| Attention Visitor: |
| You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de Afisare |
|
|
#1 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 07-07-09
Motorizare : xxx
Posturi: 3
|
O intrebare am si eu. Antifonarea la Sandero Prestige este ca cea de la Logan Prestige ? (adica superioara fata de nivelele inferioare de echipare )
|
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Super Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 05-24-07
Motorizare : saispevolti/empetrei
Varsta: 33
Posturi: 947
Rep Power: 12 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [Super Moderator]
|
daca exista sandero fara pasla pe capota, da, e superioara. altfel, niet
![]()
|
|
|
#3 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 03-26-09
Motorizare : -
Varsta: 24
Posturi: 60
|
Antifonarea e superioara doar cu motorul 16_16V, iar acesta cum lipseste pe Sandero, nu prea e superioara...raspuns de la dealer.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
"Sandel" Junior
![]() ![]() Data inscrierii: 10-16-08
Motorizare : 1.6
Posturi: 125
|
La nici un model ,,nu mai "exista antifonare ,,superioara".Un destept de la RTC a descoperit ca daca se reduce stratul de ,,insonorizant" la jumatate se face o economie fantastica..Si-a luat o prima ,,grasa"si din toamna trecuta stratul s-a bagat la 1/2 .Puteit ca sintrebati mecanicii care au de-a face cu logan vechi si sandero nou..O sa va explice ei diferenta ...Si bara stabilizatoare la 1.4 a fost scoasa tot Din considerente economice ( ca oricum nu faceaq nimic
) .Antifonarea de calitate ramane la latitudinea clientului ( timp,bani si tragere de inima ) |
|
|
|
|
|
#6 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 06-18-09
Motorizare : reno'
Posturi: 479
|
dar pe Laureate, sub bord, in habitaclu chestia aia cauciucata groasa nu e tot pisla isonorizanta?
la mine pare sa fie imbracat acolo jos la pedalier si e destul de groasa chestia aia. nu am pipait-o mai bine si nu stiu cit se extinde sub bord (sau daca se extinde) dar stiu ca e ceva acolo ca m-am uitat la jocurile la coloana de directie ![]() |
|
|
|