-Ambiance Dacia Sandero : Nivele de echipare
![]() |
|
|||||||
| Īnregistrare | Īntrebări frecvente | Lista de Membri | Calendar | Marcheaza Forumurile ca Citite |
| Attention Visitor: |
| You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de Afisare |
|
|
#1 |
|
"Sandel" Junior
![]() ![]() Data inscrierii: 11-19-06
Motorizare : MPI
Posturi: 144
Rep Power: 15 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ["Sandel" Junior]
|
E0 va fi cea mai joasa echipare, pretul va fi de 7200 euro, iar ca dotari, vor fi dotari de baza, dar si servo-directie.
Nivelul de echipare se va numi Ambiance probabil.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 03-02-08
Motorizare : 1.4
Varsta: 25
Posturi: 13
|
inca nui nimic oficial am tot aruncat cate o privire la siteul din brazilia al reno dar ii putin aiurea pt ca pretul trasformat da cam 11.000 de euro
Astept sa vad preturi in euro pe variante de echipare si din cate stiu varianta de baza vine cu ABS is tare curios un pret la motorul 1,5 dCi 70 hp variata E2 |
|
|
|
|
|
#6 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 06-23-07
Motorizare : 1,5 DCI
Varsta: 24
Posturi: 28
|
is curios la ce pret o sa fie vandut versiunea FULL........ca la dotari din cate ziceti voi se pare ca ii mishto
![]()
|
|
|
|
#12 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 05-03-08
Motorizare : 1.5 DCI
Posturi: 4
|
Eu imi doresc ca varianta de baza sa fie cu servodirectie si pretul pentru motorizarea 1,4 sa nu depaseasca 6500 de euro... Am vreo sansa ?
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 05-06-08
Motorizare : 1.6
Posturi: 6
|
Se vehiculeaza ideea ca primele loturi de Sandero ar fii si cele mai reusite.
Pe de alta parte, sa nu uitam ca primele loturi de Logan au fost rechemate anul trecut din cauza ruginei sau altele..... Ce credeti? Vreo sugestie in eventualitatea achizitionarii unui Sandero ? (In vara sau la sfarsitul anului). |
|
|
|
|
|
#15 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 05-03-08
Motorizare : 1.5 DCI
Posturi: 4
|
Eu imi doresc sa achizitionez un Sandero imediat cum apare. Conduc momentan un LOGAN 1,5 DCI , are 50.000km si nu am avut probleme cu el. La el sunt nemultumit doar de siguranta.. dar asta e alta povese... Astept sa se lanseze si sa merg la un drive test..
![]() |
|
|
|
|
|
#16 | |||||||||||||||||||||||||||
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 04-28-08
Motorizare : by 1390cc
Varsta: 31
Posturi: 979
|
Simplu:in 2004 capacitatea de productie a fabricii de la Mioveni era redusa, de unde rezulta ca si masinile stateau pe linia de productie mai mult timp, deci muncitorii au avut timp efectiv sa se ocupe de ele mai in detaliu, acum, incepand cu 2007, liniile de productie si-au marit capacitatea au aparut modele noi, cererea e foarte mare inclusiv pe pietele europene unde cresterile sunt importante +117% vanzari in Germania de Logan MCV - am citit intr-un studiu, rezulta ca la peste 60 masini / ora construite...e posibil ca muncitorii care trebuie sa faca finisajele, sa degreseze zonele de risc la rugina, nu mai au acelasi timp ca acum 4 ani, totul merge pe banda rulanta, si nu la relanti...de unde si eventualele scapari si probleme ale masinilor (si asta se intampla si la Fiat, Ford...etc.) Parerea mea... ![]() |
|||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#17 |
|
Super Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 02-05-08
Motorizare : 1,4 MPI
Posturi: 820
|
Pe aceeasi logica inseamna ca odata cu marirea productiei din acest an si de la anul, va scadea si mai mult timpul in care muncitorul se ocupa de masina.
Sa nu uitam totusi ca marirea productiei nu s-a facut asa, pur si simplu la ordin; au avut loc niste investitii, a crescut numarul de salariati. Exista si mai multa experienta ca acum 4 ani. Totul e relativ... din pacate achizitionarea unei Dacii a ramas tot chestie de noroc. |
|
|
|
|
|
#18 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 04-28-08
Motorizare : by 1390cc
Varsta: 31
Posturi: 979
|
A, evident ca cei de la Reno' au marit capacitatea de productie si numarul de angajati, dar la fel am citit undeva ca Dacia nu poate produce in momentul de fata pe cat ar putea sa vanda !!! Ori eu cred ca se forteaza putin treaba in fabrica pentru a da randament maxim.
Ar fi bine daca ar fi cineva pe forum care ar lucra la Mioveni sa ne spuna cum sta treaba pe acolo ! |
|
|
|
|
|
#19 | |||||||||||||||||||||||||||
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 05-06-08
Motorizare : 1.6
Posturi: 6
|
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Super Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 02-05-08
Motorizare : 1,4 MPI
Posturi: 820
|
In acelasi timp, nu cred ca isi pot permite sa scada din calitate. Ar pierde din cererea aia de care vorbesti tu.
Totusi Loganurile nu au avut probleme majore, care sa intre in cartile de istorie, deci nu m-am hazardat atunci cand am zis de calitate la Dacia. In afara de rugina, dar cu asta suntem obisnuiti. ![]() Restul sunt chestiuni minore, de detaliu, dar foarte enervante. Oricum, mai bine decat sa-ti pice directia, sau suspensia sau transmisia. LE: eu nu mai astept, am nevoie de masina vara asta. |
|
|
|