-Adras Dr Taberei Dealeri si service-uri dacia sandero
![]() |
|
|||||||
| Īnregistrare | Īntrebări frecvente | Lista de Membri | Calendar | Marcheaza Forumurile ca Citite |
| Dealeri si service-uri dacia sandero Dealeri si service-uri dacia sandero : multumiri si nemultumiri ;) |
| Attention Visitor: |
| You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de Afisare |
|
|
#1 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 10-30-10
Motorizare : 1.6
Posturi: 26
|
Va salut,stie cineva cum se prezinta cei de la Adras (Piata Moghioros)? Mai am o luna pana la revizie si sunt indecis in ceea ce priveste alegerea serviceului.
|
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
"Sandel" Avansat
![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 02-21-09
Motorizare : 1.4
Posturi: 178
|
cam scumpi.
am intrat, am intrebat si atat. voiau la a 3-a revizie 880 ron : schimb ulei cu filtre, schimb antigel si lichid frana si schimb placute. dupa ce au spus pretul, am mers la iatsa si am facut schimb ulei +filtre (uleiul meu) si schimb placute numai la 300 ron total cu manopera. si de aici nu cred ca uleiul dacia,antigelul si lichidul de frana costa aproape 600 ron ![]()
|