-Accesorii Sandero Intrebari frecvente
![]() |
|
|||||||
| Īnregistrare | Īntrebări frecvente | Lista de Membri | Calendar | Marcheaza Forumurile ca Citite |
| Intrebari frecvente Dacia Sandero : Cum fac sa ....? Cat costa sa ....? Unde gasesc ....? si alte asemenea intrebari |
| Attention Visitor: |
| You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de Afisare |
|
|
#1 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 03-29-10
Motorizare : 1.4
Varsta: 47
Posturi: 91
|
http://www.dacia-merchandising.ro/accesorii-dacia.html
Ma intereseaza informatii legate de urmatoarele accesorii: - aparatorile de noroi fata si spate. am vazut ca sunt unii care le pun in fata, altii in spate sau toate patru. pret, surse, merita sau nu? - covorase cu bordura cu prindere de podea. pret, surse. - ornament esapament. am gasit la 50 de lei original. cum se monteaza? - cotiera. am gasit originala la 250 de lei. cum se monteaza, se merita sau nu? - huse de scaune care se scot usor sa le spal si se monteaza la fel. doar pentru protectia celor originale. pret, surse. ce folositi voi? - plasa portbagaj. pret, surse, se merita? - cutie portbagaj cu capac sau fara. pret, surse, se merita? - benzi autoadezive pentru prag la spate. am laureate, are in fata pe prag. ma gandesc sa-i pun la fel si pe spate, dar acolo este o imbinare a tablelor. se merita sa pun, iese bine? |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 06-27-08
Motorizare : 1,4 75
Varsta: 26
Posturi: 1,487
|
aparatori de noroi - merita cele originale si toate 4 sa fie -pret in jur de 140 ron
covorase cu bordura cu prindere de podea - ia-ti originale ca sunt din material bun si nu aluneca si nici nu se rup(daca nu tragi ca nebunul de ele) ornament esapament - ii schimba aspectul mai ales ca arata urat teava aia deci merita cotiera - e Dumnezeu pe pamant. eu deja nu mai pot fara. si cea originala sa fie. se da jos carcasa de plastic care e sub frana de mana si se fixeaza usor cu 4 horsuruburi de ea benzi autoadezive pentru prag la spate. merita mai ales ca se urca tot felul de persoane care nu au avut masini(nu stiu nici sa urce si nici sa coboare si iti zgarie pragul) dar daca iti iei sa nu iei originale ca sunt foarte mici. gasesti ceva pe forum(masoara distanta si sa iei ceva mai lung si mai lata). la restul nu ma pronunt ca nu am, dar huse trebuie sa iti pui ca la mine deja s-a distrus tapiteria.
|
|
|
#3 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 11-25-08
Motorizare : 1.6 MPI
Posturi: 1,493
|
Ce parere aveti despre Husă cu īncălzire pentru scaun
Si-a achizitionat careva asa ceva ? |
|
|
|
|
|
#4 |
|
"Sandel" de 5 stele
Motorizare : LuMPI
Varsta: 33
Posturi: 864
|
Aparatorile - le am montate,dar nu cele originale.Megadrive,cu 30 de lei setul (daca nu ma insel). A necesitat mici adaptari,dar isi fac treaba la fel de bine,ca cele originale.
Covorase - le am pe cele originale,negociate cu dealer la momentul achizitionarii masinii,merita toti banii. Ornament esapament - nu am,dar intentionez (candva) sa-i pun. Cotiera - luata din K***land cu 25 (!) lei,montata de mine.Ar fi meritat si dublu...n-as mai putea fara. Huse scaune - inca nu am...dar pana la urma tot va trebui sa-mi aduca Mosul... Celelalte nu le am,nici nu ma tenteaza. Huse incalzire scaun - le-am procurat pe cele originale,si le-am montat sub tapiterie.A se vedea la My ride. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 10-08-08
Motorizare : benzina
Posturi: 48
|
husele special pt sandero nu merita sa le cumparati sunt scumpe si nu prea vin bine de parca nici nu ar fi special facute pt sandero. Stau aiurea si daca se agata cu "arici" se trag toate firele.
![]() |
|
|
|
|
|
#7 | |||||||||||||||||||||||||||
|
"Sandel" de 5 stele
Motorizare : LuMPI
Varsta: 33
Posturi: 864
|
|
|||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|||||||||||||||||||||||||||
|
|
#8 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 04-01-10
Motorizare : 1.6
Posturi: 542
|
Am avut aparatori originale. Sunt foarte OK dar grija la borduri. Am rupt una de pe fata si mi-am pus unele noname foarte moi doar pe fata si nu mai am nici o problema. Cele pe spte au ramas originale. Cotiera pentru mine a devenit indispensabila ( eu am armster). Un alt accesoriu care il recomand sunt deflectoarele(cele originale). Fac toti banii. Presurile originale le recomand , dar nu cel de la sofer pentru ca nu are prelungirea pentru a acoperi acea bucata de mocheta de langa usa de la balama si se murdareste foarte usor.
|
|
|
|