-accesorii sandero Dacia Sandero : Piese auto
![]() |
|
|||||||
| Īnregistrare | Īntrebări frecvente | Lista de Membri | Calendar | Marcheaza Forumurile ca Citite |
| Dacia Sandero : Piese auto Piese Dacia Sandero : placa si disc ambreiaj Sandero , curea si role distributie Sandero , radiator apa Sandero , compresor ac Sandero , condensor ac Sandero , disc frana Sandero , caseta directie Sandero , pompa inject Sandero ,pompa apa Sandero , geam oglinda logan brat bascula fata Sandero , bieleta directie Sandero , bieleta antiruliu Sandero , electro ventilator Sandero , far Sandero , lampa stop Sandero , bara protectie Sandero |
| Attention Visitor: |
| You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de Afisare |
|
|
#2 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 06-23-08
Motorizare : 1.4 mpi 75cp
Varsta: 46
Posturi: 1,081
|
Nu cred sa gasesti asa ceva dar ma gandesc ca poti improviza. Au foarte mare importanta chiar si lungimea, la una din ele am rupt plasticul din cap
si pana am remediat deja s-a ros un pic pe interior din cauza ca nu se aseza bine pe suportul acela din plastic. |
|
|
|