-AC optional pe Sandero Ambiance / Preferance Dacia Sandero by Renault AC optional pe Sandero Ambiance / Preferance - Dacia Sandero
Dacia Sandero

Inapoi   Dacia Sandero > Forum Dacia Sandero > Dacia Sandero
Īnregistrare Īntrebări frecvente Lista de Membri Calendar Marcheaza Forumurile ca Citite

Dacia Sandero by Renault

Attention Visitor:
You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

AC optional pe Sandero Ambiance / Preferance

Dacia Sandero

Raspunde

Thread Tools Moduri de Afisare
Vechi 30th June 2008, 21:42   #1
cos22tm
"Sandel" Incepator

Data inscrierii: 06-29-08
Motorizare : 1.4MPI
Posturi: 2
cos22tm is on a distinguished road
:
["Sandel" Incepator]
Exclamation AC optional pe Sandero Ambiance / Preferance

Salut ,
am si eu o nedumerire : de ce Dacia incearca sa-si bata joc de marea majoritate a clientilor ei ? adica poprul roman. Ma refer aici la posibilitatea de a instala optional pe anumite variante (Ambiance si Preferance) a instalatiei de aer conditionat destul de necesara pt verile sufocante din RO.

Am consultat oferta Dacia pt Sandero atat in Germania (http://www.dacia.de/dacia_sandero_preise.php) cat si Franta (http://www.dacia.fr/fr/DaciaSITe/san...ge1/index.html) chiar si Italia (http://www.dacia.it/gamma-dacia/sandero/configuratore/) si am constatat ca aerul conditionat manual se poate livra si pe versiunile amintite mai sus.
De ce la ei se poate si la noi nu ? (pe site la Dacia.ro nici unde in configurator nu poti alege AC ca si optional)
eu unul nu inteleg aceasta politica ... poate ma lamuriti voi

si ca sa mai pun niste paie pe foc - uitati-va pe configuratorul de pe dacia.it si ve-ti vedea ca la ei se vinde chiar si varianta 1.4MPI pe GPL !
cos22tm e offline   Reply With Quote
Vechi 30th June 2008, 22:29   #2
asterx
"Sandel" Incepator

Data inscrierii: 05-22-08
Motorizare : 1.4
Varsta: 31
Posturi: 23
asterx is on a distinguished road
:
["Sandel" Incepator]
Implicit AC

Da, ai perfecta dreptate.
Nu stiam ca in alte tari se comercializeaza cu AC disponibil optional, dar am fost si eu neplacut impresionat de aceasta politica de marketing. Mie mi se pare ca se traduce intr-o lipsa de respect pt clienti. Acelasi lucru se refera cam la toate produsele, serviciile din RO. (mai ales sistemul bancar care e unul din cele mai draconice din Europa, ca de.... avem si cele mai mari salarii si cel mai ridicat standard de viata)
Ca sa revin on-topic, oricum masina imi place si pt bugetul meu alocat pt acest lucru e cea mai ok alegere, asa ca am facut deja comanda pt un Laureate 1.4 alb.
asterx e offline   Reply With Quote
Vechi 1st July 2008, 13:01   #3
adimatis
"Sandel" Incepator

Data inscrierii: 06-25-07
Motorizare : 1.4 benzina
Varsta: 35
Posturi: 45
adimatis
:
["Sandel" Incepator]
Implicit

eu cred ca si la noi vor fi disponibile. dar nu pentru inceput. acuma e nevoie sa se cumpere versiunile laureate, pentru a aduce cat mai multi bani. mai incolo cand deja nu va ma fi incantarea de la inceput, cred ca le vor face disponibile aceste echipamente si pentru versiunile mai slabe.
adimatis e offline   Reply With Quote
Vechi 1st July 2008, 17:07   #4
vulturyne
"Sandel" Incepator

Data inscrierii: 07-01-08
Posturi: 1
vulturyne is on a distinguished road
:
["Sandel" Incepator]
Implicit sandero mult asteptat

Salut... mi-am stresat prietenii si colegii 2 luni ce masina sa-mi iau, cat mai ieftina si mai bine dotata...am fost pe la n showroomuri, am ajuns sa conduc si un ford focus care ajungea la 14 mii cu multe chestii pe el.Dar totsi ma depasea ca buget.Urmatorea va fi insa Ford.
Eu chiar maine inaintez dosarul pentru un leasing de Sandero Laureate 1.4, pacat ca ce-am prins eu cu livrare imediata nu are airbag-uri laterale, pe care le-as fi vrut ca optionale. Ma rog, rosu metalizat, sincera sa fiu imi place la nebunie...la un moment dat am vrut Aveo, dar ce-am citit pe forumuri m-a speriat...deci nu trebuie sa punem pret numai pe design la alegerea de masina.Sper din tot sufletul ca Sandel va fi si destept, nu numai frumos, pentru ca dau o groaza de bani si nu vreau sa-mi faca figuri. Credeti ca fiind din primele serii pot avea surprize neplacute? Oare mai trebuia sa astept cateva luni? Ideea este ca eu am Supernova fara AC si mor zi de zi de cald, mi se face rau...de aceea m-am grabit. Ce parere aveti de oferta de leasing pe 5 ani, 1600 euroi avans si rata lunara de 620 ron pe luna? Fara Casco. Are cineva idee cat o sa fie taxa de mediu, ma rog de inmatriculare?
Astept sugestii, ciao
vulturyne e offline   Reply With Quote
Vechi 1st July 2008, 20:49   #5
cos22tm
"Sandel" Incepator

Data inscrierii: 06-29-08
Motorizare : 1.4MPI
Posturi: 2
cos22tm is on a distinguished road
:
["Sandel" Incepator]
Implicit

hmm acum ca am vazut lista de preturi/variante si echipari la Logan facelift se pare ca se adopta aceiasi politica : AC doar pe Laureate si Prestige.
macar la noul Logan un Laureate 1.4MPI costa 8.000euro , Laureate 1.6 16v costa 8.900euro ...deci "who cares about Sandero"
...desigur gusturile nu se discuta
cos22tm e offline   Reply With Quote
Vechi 2nd July 2008, 10:19   #6
sanderizer
"Sandel" de 5 stele

sanderizer's Avatar

Data inscrierii: 06-27-08
Motorizare : LuMPI
Varsta: 33
Posturi: 864
sanderizer is on a distinguished road
:
["Sandel" de 5 stele]
Implicit

Citat:
Originally Posted by cos22tm
Vezi Post
hmm acum ca am vazut lista de preturi/variante si echipari la Logan facelift se pare ca se adopta aceiasi politica : AC doar pe Laureate si Prestige.
macar la noul Logan un Laureate 1.4MPI costa 8.000euro , Laureate 1.6 16v costa 8.900euro ...deci "who cares about Sandero"
...desigur gusturile nu se discuta
Salut, spune-mi si mie te rog,unde ai vazut lista de preturi si variantele la Logan facelift, ca pe dacia.ro n-au aparut inca.Mersi
sanderizer e offline   Reply With Quote
Vechi 2nd July 2008, 11:16   #7
adrian 75
"Sandel" Incepator

Data inscrierii: 06-17-08
Posturi: 26
adrian 75 is on a distinguished road
:
["Sandel" Incepator]
Implicit

lista de preturi este pe sait

Da si tu link direct

Last edited by Stefan : 2nd July 2008 at 15:51
adrian 75 e offline   Reply With Quote
Vechi 2nd July 2008, 13:49   #8
sanderizer
"Sandel" de 5 stele

sanderizer's Avatar

Motorizare : LuMPI
Posturi: 864
sanderizer is on a distinguished road
:
["Sandel" de 5 stele]
Implicit

mersi fain! chiar da de gandit...adica de ce sa mai iau sandero preferance cu 8050+ 255 vopsea, daca pot lua logan laureate cu 8000? sa nu mai zic ca logan are AC+ comp bord+scaun reglabil lombar si inaltime...in schimb nu are ABS+AFU,decat la optionale...ce naiba sa pot face...of viatza mea! e belea ca sotiei nu-i place logan,vrea sandero. Idei?
sanderizer e offline   Reply With Quote
Vechi 2nd July 2008, 14:03   #9
bunicuta
"Sandel" de 5 stele

bunicuta's Avatar

Data inscrierii: 04-28-08
Motorizare : by 1390cc
Varsta: 31
Posturi: 983
bunicuta is on a distinguished road
:
["Sandel" de 5 stele]
Implicit

Hmm, vad ca multa lume se plange de faptul ca cei de la reno' & dacia sunt nesimtiti ca nu fac aia, ca pun aia, nu dau aer, ca nu dau trusa...etc.
Ce ma distreaza e ca vad "fraieri" care se plang si tipa ca is nesimtiti aia de la marketing dar in final isi dau comanda.
Eu am renuntat complet la dacia, asta nu e firma de masini ( e un tun tipic romanesc)
bunicuta e offline   Reply With Quote
Vechi 2nd July 2008, 14:07   #10
adrian 75
"Sandel" Incepator

Data inscrierii: 06-17-08
Posturi: 26
adrian 75 is on a distinguished road
:
["Sandel" Incepator]
Implicit

Fa un test drive cu amandoua si dupa aia decizi. Problema e ca cu noul Logan facelift cam dau in cap la Sandero! Cred ca dac vor introduce motoarele de 16v pe sandero va sari bine de pretul Loganului.Si eu ma gandeam la un Sandero laureate 1.6 care cu opt( vopsea metalizata, geamuri spate si cd-player cu fata detasabila) era 9.800 deEuro dar uita-te la Logan Prestige care ajunge tot acolo. Sandero parerea mea arata mai bine....l-am condus si e ok, inschimb Logan nu am condus
adrian 75 e offline   Reply With Quote
Vechi 8th July 2008, 13:06   #11
Spanu
"Sandel" de 5 stele

Spanu's Avatar

Motorizare : 1,4 75
Varsta: 26
Posturi: 1,487
Spanu is on a distinguished road
:
["Sandel" de 5 stele]
Implicit logan 2

logan 2 e mult mai frumos ca logan 1 si ca sandero.plus ca interiorul e de sandero.si inca 1 plus...are acelasi pret ca logan 1
deci modificarile se fac cu aceeasi tehnologie si nu necesita o majorare de pret.asta mi-a zis-o directorul pe resurse umane de la Dacia.
daca o modificare atrage si o schimbare de tehologie, atunci pretul creste.
Spanu e offline   Reply With Quote
Vechi 9th July 2008, 20:28   #12
jar'10
"Sandel" Incepator

Data inscrierii: 05-10-08
Motorizare : 1.4 16v
Varsta: 25
Posturi: 7
jar'10 is on a distinguished road
:
["Sandel" Incepator]
Implicit

[/IMG][/url]

Ma uitam azi din curiozitate pe site-urile de la nemti si la ei tapiseria in 2 culori o poti alege de la optiunea de baza la fel ca si aerul conditionat !
Neamtu prefera in locul geamurilor electrice si a plasticelor , aeru' conditionat ,air-bag`urile laterale chair de la versiunile de baza ...
jar'10 e offline   Reply With Quote
Vechi 13th February 2009, 19:48   #13
marian66v
"Sandel" de 5 stele

marian66v's Avatar

Data inscrierii: 06-23-08
Motorizare : 1.4 mpi 75cp
Varsta: 46
Posturi: 1,082
marian66v is on a distinguished road
:
["Sandel" de 5 stele]
Implicit

Stie cineva, pe preferance se poate monta ulterior aer conditionat? La prima vedere ar axista sistemul de prindere. Stie cineva mai mult?
marian66v e offline   Reply With Quote
Vechi 14th February 2009, 04:14   #14
Seba
Super Moderator

Seba's Avatar

Data inscrierii: 05-24-07
Motorizare : saispevolti/empetrei
Posturi: 947
Seba is a splendid one to beholdSeba is a splendid one to beholdSeba is a splendid one to beholdSeba is a splendid one to beholdSeba is a splendid one to beholdSeba is a splendid one to beholdSeba is a splendid one to behold
:
[Super Moderator]
Implicit

se poate, cu aceleasi costuri suplimentare ca si la logan. un senzor in plus, deci modificare de cablaj, alt soft in ecu injectie, deci alt ecu (ma refer la softul de baza, nu hartile de injectie, nu faceti confuzie cu chiptuning-ul), montarea compresorului, desfacerea bordului, instalarea schimbatoarelor de caldura, buton de comanda, deci alta modificare in instalatia electrica, va ajunge modificarea mult mai scumpa decat daca ati fi pus a/c din fabrica pe masina. orientativ, costurile se situau undeva la 1000 de euro, am vazut insa si oferte la jumatate de pret, dar probabil in vreo firma din curtea blocului
Vechi 14th February 2009, 08:42   #15
marian66v
"Sandel" de 5 stele

marian66v's Avatar

:
["Sandel" de 5 stele]
Implicit

Multmesc de raspuns. Suma este cam mare, undeva la 500-700 de euro ar fi o suma mai rezonabila. In vara trecuta am cam simtit lipsa aerului conditionat si sper ca pana la vara sa rezolv intr-un fel. La cumparare mi-a placut mai mult decat Laureate plus ca iti baga pe gat unele dotari care intr-adevar cresc confortul dar si pretul, oglinzi electrice si degivrante, reglaj lombar, volan reglabil, dotari care le folosesti foarte rar sau deloc si altele care din punctul meu de vedere nu au prea mare importanta.
Vechi 14th February 2009, 12:06   #16
Shoot
"Sandel" de 5 stele

Shoot's Avatar

Data inscrierii: 07-21-08
Motorizare : 1.4 Mpi
Posturi: 433
Shoot is on a distinguished road
:
["Sandel" de 5 stele]
Implicit

Aceeasi problema o am si eu cu A/C.

@marian66v: daca o sa pui A/C pe el o sa ajunga la pretul unu`i Laureat, dupa parerea mea pretul la verisunea Preferance nu e justificat fata de cel Laureat.
Ex: pun A/C pe preferance, pierd lumini electrice, comp bord, design interior + cadrane bord, proiectoare ...etc.

Si eu vreau sa pun pe sandel A/c. Dar 1000 .... si la cat e cotat 1 euro acum ..

Last edited by Shoot : 14th February 2009 at 12:10
Shoot e offline   Reply With Quote
Vechi 14th February 2009, 13:08   #17
Cristi_Xp
Administrator

Cristi_Xp's Avatar

Data inscrierii: 11-19-06
Motorizare : 1.6 MPI
Varsta: 25
Posturi: 158
Cristi_Xp is a jewel in the roughCristi_Xp is a jewel in the roughCristi_Xp is a jewel in the roughCristi_Xp is a jewel in the rough
:
[Administrator]
Implicit

Citat:
Originally Posted by marian66v
Vezi Post
Multmesc de raspuns. Suma este cam mare, undeva la 500-700 de euro ar fi o suma mai rezonabila. In vara trecuta am cam simtit lipsa aerului conditionat si sper ca pana la vara sa rezolv intr-un fel. La cumparare mi-a placut mai mult decat Laureate plus ca iti baga pe gat unele dotari care intr-adevar cresc confortul dar si pretul, oglinzi electrice si degivrante, reglaj lombar, volan reglabil, dotari care le folosesti foarte rar sau deloc si altele care din punctul meu de vedere nu au prea mare importanta.
pai vara folosesti "foarte rar" ACul. Iarna sau cand s-or aburi folosesti "foarte rar" oglinzile degivrante"
Vechi 14th February 2009, 19:28   #18
marian66v
"Sandel" de 5 stele

marian66v's Avatar

:
["Sandel" de 5 stele]
Implicit

Tin masina in garaj, pana acum chiar nu am avut probleme cu oglinzile si este greu de crezut ca reglezi scaunul si volanul prea des numai daca nu le folosesti in scopul in care foloseste spanu cotiera . In ceea ce priveste AC am spus ca este singurul impediment. Din pretul total sa te coste 60% masina si 40% dotarile, este prea mult.

PS Am pe fimiu cam de varsta ta, la fel ca tine gandeste si el despre dotari, daca ar fi fost dupa el as fi luat un SH care nu conta vechimea si uzura, dar sa fie de fite.

Last edited by marian66v : 14th February 2009 at 19:47 Motiv: Automerged Doublepost
Vechi 14th February 2009, 20:07   #19
Shoot
"Sandel" de 5 stele

Shoot's Avatar

Data inscrierii: 07-21-08
Motorizare : 1.4 Mpi
Posturi: 433
Shoot is on a distinguished road
:
["Sandel" de 5 stele]
Implicit

Pana sa cumpere parinti Sandelu , vroiam SH (de fite) , pana am vazut cum prieteni , rudele se plangeau ca azi cumpara la masina ceva, maine se strica altceva, si am ajuns la concluzia ca cel ami bine este o masina noua cu dotari, si confort strict necesare ... cum este Laureat ..
Shoot e offline   Reply With Quote
Vechi 14th February 2009, 23:50   #20
Oliseh
"Sandel" de 5 stele

Oliseh's Avatar

Data inscrierii: 07-31-08
Motorizare : 1,4 MPI Laureat
Posturi: 594
Oliseh is on a distinguished road
:
["Sandel" de 5 stele]
Implicit

laureat bineinteles
Oliseh e offline   Reply With Quote
Raspunde

Sari la Forum

Momentan 1 utilizator(i) vizualizeaza Thread-ul (0 membrii and 1 guests)

Thread Tools
Moduri de Afisare

Reguli de Postare
Nu Poti incepe thread-uri noi
Nu Poti posta replici
Nu Poti posta atasamente
Nu Poti sa iti modifici posturile.

vB code e On
Smilies sunt On
[IMG] code este On
HTML code este Off

Fus orar: GMT +3. Acum este 16:26.

Rulează cu: vBulletin Versiune 3.6.8
Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Zoints SEO v2.3.0 by Zoints & DxLwebs.com
| Dacia Logan | Logan
Politica de Securitate Google